Fly Drive Florida

Fly Drive Florida

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Florida & Orlando
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €665,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Zonnige flydrive naar Florida

Een flydrive vakantie naar Florida is de ideale manier om in uw eigen tempo deze bruisende staat te verkennen. Het subtropische klimaat maakt een rondrit en vooral de tussenstops zeer aangenaam. Met een cabrio huurauto cruisen langs de zonnige stranden van Miami of op uw gemak alle hoogtepunten van deze mooie staat verkennen? Met FlyDriveReizen.nl komt u op de beste plaatsen van Florida. En dat zijn er nogal wat. Bezoek uw favorieten tijdens uw autorondreis door Florida op uw gemak.


Florida - Informatie

fly drive florida gebieden

Gebieden

Een autovakantie door Florida is ontzettend veelzijdig. U kunt op zoek gaan naar de luxe hotel resorts in Fort Lauderdale of deelnemen aan sportieve activiteiten langs de oostkust van Daytona Beach. Miami is een geliefde plaats voor reizigers die houden van zon, zee en strand. Bezoek de hoofdstad Tallahassee als u graag wat meer culturele bezienswaardigheden wilt zien, maar ook het Salvador Dalí museum in Saint Petersburg is een echte aanrader. Bovendien kunt u met de auto zoveel attractieparken bezoeken als u maar wilt.

NASA bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Florida is één van de meest populaire staten van Amerika. Dit komt onder andere door het gunstige klimaat, maar zeker ook omdat er nergens in Amerika zoveel verschillende soorten bezienswaardigheden te vinden zijn. In Florida vindt u de meeste attractieparken en themaparken dicht bij elkaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Disney World, Universal Studios, Seaworld, Islands of Adventure, Legoland en Kennedy Space Centre. Maar naast deze drukke parken kunt u ook de rust op zoeken in de prachtige natuurreservaten zoals Everglades National Park.

Florida skyline over

Over Florida

De staat Florida is heel multicultureel. In het zuiden zal u een mooie mix tegenkomen van de typisch Noord-Amerikaanse cultuur en de zwoele Zuid-Amerikaanse cultuur. Over het algemeen is de voertaal hier Amerikaans Engels, maar een deel van de bevolking spreekt ook Spaans. Door de ligging nabij de oceaan vind u hier naast de bekende fastfood ketens ook talloze restaurants die visspecialiteiten op de kaart hebben staan. Florida wordt ook wel de Sunshine state genoemd en het is dan ook bijna altijd zonnig en aangenaam warm.

Handige reistips & deals

kefalonia

Geweldige routes om te eilandhoppen in Griekenland

Hoewel de economische reputatie van het land schokkend is, blijft Griekenland een eersteklas reisbestemming. De ingewikkelde kustlijn wordt gekenmerkt door prac...

athene

Ontdek de Griekse oudheden tijdens een fly & drive vakantie

Met zo'n 300 dagen zon per jaar is Griekenland de perfecte bestemming voor een strandvakantie. Wie echter lui achterover alleen maar zeelucht tot zich wil nemen...