Fly Drive Florida

Fly Drive Florida

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Florida & Orlando
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €665,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Zonnige flydrive naar Florida

Een flydrive vakantie naar Florida is de ideale manier om in uw eigen tempo deze bruisende staat te verkennen. Het subtropische klimaat maakt een rondrit en vooral de tussenstops zeer aangenaam. Met een cabrio huurauto cruisen langs de zonnige stranden van Miami of op uw gemak alle hoogtepunten van deze mooie staat verkennen? Met FlyDriveReizen.nl komt u op de beste plaatsen van Florida. En dat zijn er nogal wat. Bezoek uw favorieten tijdens uw autorondreis door Florida op uw gemak.


Florida - Informatie

fly drive florida gebieden

Gebieden

Een autovakantie door Florida is ontzettend veelzijdig. U kunt op zoek gaan naar de luxe hotel resorts in Fort Lauderdale of deelnemen aan sportieve activiteiten langs de oostkust van Daytona Beach. Miami is een geliefde plaats voor reizigers die houden van zon, zee en strand. Bezoek de hoofdstad Tallahassee als u graag wat meer culturele bezienswaardigheden wilt zien, maar ook het Salvador Dalí museum in Saint Petersburg is een echte aanrader. Bovendien kunt u met de auto zoveel attractieparken bezoeken als u maar wilt.

NASA bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Florida is één van de meest populaire staten van Amerika. Dit komt onder andere door het gunstige klimaat, maar zeker ook omdat er nergens in Amerika zoveel verschillende soorten bezienswaardigheden te vinden zijn. In Florida vindt u de meeste attractieparken en themaparken dicht bij elkaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Disney World, Universal Studios, Seaworld, Islands of Adventure, Legoland en Kennedy Space Centre. Maar naast deze drukke parken kunt u ook de rust op zoeken in de prachtige natuurreservaten zoals Everglades National Park.

Florida skyline over

Over Florida

De staat Florida is heel multicultureel. In het zuiden zal u een mooie mix tegenkomen van de typisch Noord-Amerikaanse cultuur en de zwoele Zuid-Amerikaanse cultuur. Over het algemeen is de voertaal hier Amerikaans Engels, maar een deel van de bevolking spreekt ook Spaans. Door de ligging nabij de oceaan vind u hier naast de bekende fastfood ketens ook talloze restaurants die visspecialiteiten op de kaart hebben staan. Florida wordt ook wel de Sunshine state genoemd en het is dan ook bijna altijd zonnig en aangenaam warm.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...