Fly Drive Los Angeles

Fly Drive Los Angeles

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Hollywood & Death Valley National Park
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €1177,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Kies voor het gemak van een Fly Drive vakantie naar Los Angeles

Overweegt u een fly drive vakantie naar Los Angeles? De beste manier van reizen is door middel van een Fly Drive vakantie. Hierbij boekt u tegelijk met u vliegticket ook een huurauto, deze kunt u na landen dan ook direct ophalen en het gebied gaan verkennen. Vaak is het zelfs mogelijk om de auto op een andere plek weer in te leveren. In dat geval hoeft u niet eens een rondje te rijden, maar kunt u er gewoon voor kiezen om vanaf een andere plek weer terug te vliegen naar Nederland.


Los Angeles - Informatie

fly drive los angeles gebieden

Gebieden

Een mooi gebied om naartoe op vakantie te gaan is met een Fly Drive naar Los Angeles. Deze indrukwekkende stad biedt genoeg vertier voor meerdere dagen. Daarna kunt u met de huurauto doorrijden naar andere grote steden of naar natuurgebieden in de buurt. U zou richting het oosten kunnen rijden richting Las Vegas. In de buurt bij las Vegas ligt Death Valley National Park, ook erg indrukwekkend. Natuurlijk is het vanuit Los Angeles ook mogelijk om langs de kust richting San Francisco te rijden.

hollywood bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Los Angeles is vooral bekend vanwege filmindustrie. De bekende wijk Hollywood ligt hier. Deze wijk is, tijdens uw Fly Drive vakantie naar Los Angeles, zeker een bezoek waard. U kunt ook een bezoek brengen aan de Universal Studios. Een attractiepark wat gericht is op de filmwereld. Natuurlijk is een wandeling over de Walk of Fame ook een leuke activiteit. Tevens ligt Los Angeles aan de kust, dus er zijn verschillende stranden waar u heen kunt gaan tijdens u verblijf in deze stad.

los angeles city over

Over Los Angeles

Na New York is Los Angeles de grootste stad van de Verenigde Staten. Het is de grootste stad van de staat Californië. Los Angeles ligt erg zuidelijk en de temperaturen zijn dan ook het hele jaar door aangenaam. In de Zomers kan het zelfs erg warm worden met temperaturen van 35 graden. Veel bekende sportteam hebben hun thuisbasis in Los Angeles. Zo zijn er twee basketbalteams  die in de NBA spelen. Maar ook ijshockey, honkbal en zelfs voetbal wordt hier op hoog niveau gespeeld.

Handige reistips & deals

kefalonia

Geweldige routes om te eilandhoppen in Griekenland

Hoewel de economische reputatie van het land schokkend is, blijft Griekenland een eersteklas reisbestemming. De ingewikkelde kustlijn wordt gekenmerkt door prac...

athene

Ontdek de Griekse oudheden tijdens een fly & drive vakantie

Met zo'n 300 dagen zon per jaar is Griekenland de perfecte bestemming voor een strandvakantie. Wie echter lui achterover alleen maar zeelucht tot zich wil nemen...