Fly Drive Miami

Fly Drive Miami

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. South Beach & Little Havana
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €845,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Heerlijk, Helder Miami

Bent u op zoek naar een zonnige vakantiebestemming? Door het tropische klimaat is Florida het gehele jaar door een uitmuntende vakantiebestemming. Probeer tijdens u vakantie zo veel mogelijk van de staat te zien. Zo kunt u kiezen voor een Fly Drive Miami. Wanneer u dan aankomt in de stad staat er een huurauto voor u gereed en kunt u na een paar dagen in de stad eventueel de rest van de omgeving gaan verkennen. Want Florida heeft veel te bieden.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Miami


Miami - Informatie

fly drive miami over

Over Miami

Miami ligt in het Zuiden van Florida. Het is een mooi plaats waar het hele jaar door de zon schijnt. Het is niet de hoofdstad van de staat maar wel de grootste stad. Het is een erg multiculturele stad en er wordt dan ook veel Spaans gesproken. Het bekende strand, South Beach, trekt vele bezoekers. Het is een mooi strand waar, naast zonnen en zwemmen, ook veel aan andere watersporten wordt gedaan. Er is veel terug te vinden van de andere culturen. En daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden om te winkelen.

 

miami bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Wanneer u in Miami verblijft is het erg leuk om eens naar Little Havana te gaan. Dit is een Cubaanse wijk in de stad. Cuba ligt dicht bij de kust van Miami en veel politieke vluchtelingen uit Cuba hebben zich dan ook hier gevestigd. De stad heeft verschillende winkelcentra met veel uiteenlopende winkels. Wilt u verder Florida in, dan zijn er ook genoeg bezienswaardigheden. Een van de bekendste attracties is toch wel Disney World. Gevestigd in de stad Orlando. Of houdt u meer van natuur? Dan kunt u een bezoek brengen aan Everglades National Park.

 

miami skyline routes

Routes

Florida heeft als bijnaam de Sunshine State. Om de reden hiervan te achterhalen is weinig fantasie nodig. De zon schijnt er vrijwel het gehele jaar door. De staat is een schiereiland en grens in het Noorden aan de staten Georgia en Alabama. Naast Miami zijn de andere groten steden nog de hoofdstad Tallahassee, Jacksonville, Orlando en Tampa. De staat Florida is Ruim vier keer zo groot als Nederland en er wonen meer dan 19 miljoen mensen. Mede vanwege het klimaat verhuizen ook veel Amerikanen naar Florida na hun pensioen.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...