Fly Drive Miami

Fly Drive Miami

amerika
bestemmingen icoon Bezoek o.a. South Beach & Little Havana
aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf € 845,-
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Miami, de stad met Cubaanse invloeden in de staat Florida

Bent u op zoek naar een zonnige vakantiebestemming? Door het tropische klimaat is Florida het gehele jaar door een uitmuntende vakantiebestemming. Naast genieten van de zon, ook zoveel mogelijk zien van de geweldige stad Miami & omgeving? Kies dan voor een Fly & Drive Miami. De ideale manier van reizen, regel vliegticket, verblijven en autohuur in één handig pakket! Wanneer u aankomt in de stad staat de huurauto voor u gereed en kunt u na een paar dagen in de stad eventueel de rest van de omgeving gaan verkennen want de staat Florida heeft veel te bieden.

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Miami


Miami - Informatie

fly drive miami over

Over Miami

Miami ligt in het Zuiden van Florida. Het is een mooi plaats waar het hele jaar door de zon schijnt. Het is niet de hoofdstad van de staat maar wel de grootste stad. Het is een erg multiculturele stad en er wordt dan ook veel Spaans gesproken. Het bekende strand, South Beach, trekt vele bezoekers. Het is een mooi strand waar, naast zonnen en zwemmen, ook veel aan andere watersporten wordt gedaan. Er is veel terug te vinden van de andere culturen. En daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden om te winkelen.

 

miami bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Wanneer u in Miami verblijft is het erg leuk om eens naar Little Havana te gaan. Dit is een Cubaanse wijk in de stad. Cuba ligt dicht bij de kust van Miami en veel politieke vluchtelingen uit Cuba hebben zich dan ook hier gevestigd. De stad heeft verschillende winkelcentra met veel uiteenlopende winkels. Wilt u verder Florida in, dan zijn er ook genoeg bezienswaardigheden. Een van de bekendste attracties is toch wel Disney World. Gevestigd in de stad Orlando. Of houdt u meer van natuur? Dan kunt u een bezoek brengen aan Everglades National Park.

 

miami skyline routes

Routes

Florida heeft als bijnaam de Sunshine State. Om de reden hiervan te achterhalen is weinig fantasie nodig. De zon schijnt er vrijwel het gehele jaar door. De staat is een schiereiland en grens in het Noorden aan de staten Georgia en Alabama. Naast Miami zijn de andere groten steden nog de hoofdstad Tallahassee, Jacksonville, Orlando en Tampa. De staat Florida is Ruim vier keer zo groot als Nederland en er wonen meer dan 19 miljoen mensen. Mede vanwege het klimaat verhuizen ook veel Amerikanen naar Florida na hun pensioen.

Handige reistips & deals

Op autovakantie in eigen land

Op autovakantie in eigen land

Tegenwoordig zijn Fly-Drive vakanties helemaal hip and happening. Ze geven je alle vrijheid om verschillende plekken zo goed mogelijk te leren kennen, en dat oo...

Het hoogtepunt van Sardinië’s verdedigingswerken Nuraghe Su Nuraxi

De top 5 bezienswaardigheden van Sardinië

Op zoek naar een pure, authentieke vakantiebestemming waar massatoerisme nog een vreemd begrip is? Waar je de hagelwitte stranden aan de oogverblindende kustlij...