Fly Drive Orlando

Fly Drive Orlando

amerika
bestemmingen icoon Bezoek o.a. diverse attractieparken & Clear Water Beach
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf € 595,-

Orlando is één van de blikvangers in de kleurrijke staat Florida

Bent u nog op zoek naar een mooie vakantiebestemming? Bent de kinderen al regelmatig naar Disneyland Parijs geweest, maar wilt u ze nu eens echt verrassen? Of misschien heeft u zelf altijd al eens een bezoek willen brengen aan Disney World. Boek dan snel een Fly & Drive vakantie naar Orlando. In deze mooie stad in de populaire staat Florida vindt u naast het bekende attractiepark ook altijd een schijnende zon. En wanneer u een fly drive vakantie boekt, zijn de vluchten, huurauto en het verblijf direct samen in één pakket geregeld. Na aankomst op de luchthaven stapt u dan ook in uw huurauto en kan de ontdekkingstocht van deze fantastische omgeving beginnen.

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Orlando


Orlando top 4

informatie

Waarom een Fly Drive naar Orlando?

  • Bezoek een van de bijzondere themaparken
  • Ontspan heerlijk op Clear Water Beach een mooi en schoon strand in het westen van Florida
  • Bezichtig de stad Tampa

Orlando - Informatie

fly drive orlando gebieden

Attractieparken

Naast Walt Disney World heeft Orlando nog veel meer te bieden. Zo zijn hier ook de attractieparken Sea World en Universal Orlando gevestigd. In Sea World Orlando worden diversen shows gegeven met onder andere orka’s, dolfijnen, zeeleeuwen en otters. Daarnaast is er nog een ander deel in dit park waar attracties staan. In het attractiepak Universal Orlando staan films centraal. Zo komt het decor van Jurassic Park erin voor, maar zijn er ook veel achtbanen en er is zelfs een bioscoop.

natuur orlando bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Met de auto heeft u de ruimte en mogelijkheid om de rest van Florida ook te leren kennen en te ontdekken. Ook daar zijn nog leuke attracties en interessante bezienswaardigheden te vinden. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Kennedy Space Centre. Dit ligt richting de kust ten oosten van Orlando. Een indrukwekkende attractie waar bezoekers veel informatie krijgen over ruimtevaart. Een andere plaats waar het heerlijk vertoeven is, is op Clear Water Beach. Een mooi en schoon strand in het westen van Florida, dicht bij de stad Tampa.

orlando park over

Over Orlando

In Orlando wordt Amerikaans gesproken en kan men betalen met de US Dollar. Wanneer u besluit om een Fly Dive vakantie naar Orlando te ondernemen lees u van te voren dan goed in over de locatie. Weet waar u heen wilt gaan en plan voldoende tijd in, zodat het alsnog een ontspannen vakantie blijft. Het is altijd mogelijk om meer informatie te krijgen of om de voorbereidingen uit handen te geven. Bij FlyDriveReizen.nl zit er een team voor u klaar die u graag op weg helpt.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...