Fly Drive Oceanië

Fly Drive Oceanië

australie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Sydney, Melbourne & Canberra
aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf €850,-

Het gebied Oceanië

Aan de andere kant van de wereld ligt Oceanië. Verder van huis kunt u eigenlijk niet zijn. Het gebied wordt gekenmerkt door verschillende landen, gebieden en eilanden die vele mensen bovenaan hun lijst hebben staan om nog eens naartoe op vakantie te gaan. Zo zijn Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji bijzondere landen met mooie natuur en rijke geschiedenis. Vooral Australië is toeristisch gezien erg populair. De westerse maatschappij, met de uitstrekte vlakten nodigen dan ook uit voor een Fly Drive vakantie door Oceanië.


Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Oceanië


informatie

Waarom een Fly Drive naar Oceanië?

  • Bezoek het grote en veelzijdige land Australië
  • Genieten in het schitterende Nieuw-Zeeland
  • Bezoek de steden Sydney, Melbourne & Canberra

Oceanië - Informatie

fly and drive oceanie routes

Routes

Australië is erg groot. Er doorheen reizen en alles willen zien duurt maanden en misschien wel jaren. Het beste kunt u voorafgaand aan de vakantie een overzicht maken. Waar wilt u heen? Wat wilt u zien? Hoe lang wilt u ergens verblijven? Dat soort vragen zijn belangrijk. Daarnaast kunt u deze punten op de kaart aanvinken en kijken of dit een mooie route vormt. Ook bij een Fly Drive vakantie is het mogelijk om binnenlandse vluchten te maken, mocht dit de beslissing makkelijker maken.

natuur in nieuw zeeland bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

In steden als Sydney en Melbourne is altijd wel iets te zien. Sydney is de grootste stad in Australië. Waarschijnlijk komen de toeristische trekpleisters als Sydney Opera House, Sydney Harbour Bridge en Bondi Beach u wel bekend voor. Daarnaast biedt Sydney ook talloze musea, parken en verschillende soorten dierenparken. Ook Melbourne heeft een dierentuin en een aquarium. Deze stad is erg natuurrijk en wordt ook wel tuin stad genoemd. Vergeet ook naast de steden natuurlijk niet de bekende Outback. Verder beschikt Australië over de mooiste stranden.

sydney rivier over

Over Oceanië

Soms is er verwarring over de naam van het continent. Is het Oceanië of is het Australië. Australië is de naam van het continent. Oceanië betreft een regio. Niet dat dit iets afdoet aan de schitterende uitzichten. De hoofdstad van Australië is Canberra en er wordt Engels gesproken. De seizoenen zijn omgedraaid met hoe het in Nederland is. Dus tijdens onze winter is het in Australië zomer. Maar door het tropische klimaat is het in Australië ook in de winter niet koud. Van oktober tot en met maart zijn de maanden dat er meer neerslag valt ten opzichte van de overige maanden.

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...