Fly Drive Australië

Fly Drive Australië

australie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Blue Mountains & Coober Pedy
aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf €839,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Fly Drive vakantie door Australië

Op zoek naar een inspirerende vakantie? Ver weg van de dagelijkse sleur, maar zonder de cultuurshock. Gewoon Engels kunnen spreken zonder verder handen of voeten te moeten gebruiken? Dan is een Fly Drive vakantie door Australië zeker een aanrader. In dit mooie land zijn er zo veel mogelijkheden dat de vrijheid die u met een auto zult ervaren enorm prettig zal zijn. Sommige toeristen boeken zelfs een een camper in plaats van een auto. In Australië is dit heel gangbaar en heeft u gelijk een plek om in te overnachten! Bekijk ook de mogelijkheden voor fly & drive met camper in onze handige vergelijktool!

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Australië


Australië - Informatie

bezienswaardigheden australie routes

Routes

De mooie bezienswaardigheden in Australië zijn eindeloos. Net als het land overigens. Wilt u Australië echt leren kennen dan zult u veel vakantiedagen in moeten leveren, of meerdere jaren achter elkaar terug komen naar dit mooie land. Beide goed opties natuurlijk, mits het budget en de baas dit toelaat. Het is vooral belangrijk om een deel van Australië te bepalen en daarop te focussen. Zoek binnen dat gebied naar bezienswaardigheden die u interessant vindt en bepaal zo de route van uw reis.

fly drive australie bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Natuurlijk is het wel mogelijk om de huurauto bij het vliegveld van aankomst op te pikken en in te leveren op een andere plek. Bijvoorbeeld het vliegveld waarvan u vertrekt. Op deze manier hoeft u niet terug te keren naar het beginpunt. Dit biedt vaak meer mogelijkheden. Wilt u advies of tips, dan kunt u eens kijken op FlyDriveReizen.nl. Een bezoekje brengen aan Nationaal park Blue Mountains is zeker de moeite waard. Er zijn verschillende wandelroutes met verschillende moeilijkheidsgraden. Een ander mooi park is Tower Hill State game reserve waar onder andere de loopvogels kenmerkend voor Australië te zien zijn; de emoe. Bezoek ook zeker Coober Pedy. Een stad in de outback van Australië.

opera house sydney over

Over Australië

Veel moois om te bezichtigen. En dan gaat het nog niet eens over de grote steden; Sydney, Melbourne, Adelaide, Dawin en Cairns. Ook allemaal mooie steden om te zien en te leren kennen. Deze steden en bovenstaande toeristische trekpleisters zijn gebaseerd op een route van Sydney naar Darwin, met vervolgens een internationale vlucht naar Cairns. Misschien een hele onderneming, maar snelle dan u denkt zal het een waardevolle herinnering worden. Door de voornamelijk westerse normen en waarden zal Australië ook snel vertrouwd zijn en kunt u gemakkelijk u weg vinden.

kalbarri national park over

Camperreizen Australië

Bestaat er een fijner land om te doorkruisen dan Australië? De vele uitnodigende landschappen die vaak uitmonden in een adembenemende kustlijn zorgen er voor dat elke roadtrip ‘down under’ er één is die u nog lang zal bij blijven. Camperreizen zijn in Australië echter niet alleen populair omdat ze u op de meest optimale wijze kennis laten maken met al het moois dat dit land te bieden heeft, daarnaast zijn de verkeersregels er ook zeer strikt. Dit zorgt er voor dat het er op de weg gemoedelijk aan toe gaat waardoor u tijdens uw fly & drive met camper geen rekening dient te houden met stressvolle verkeerssituaties. Nog interessant om te weten? De benzineprijs in Australië is doorgaans behoorlijk wat voordeliger dan in Nederland!

Handige reistips & deals

Ga op citytrip in eigen land!

Ga op citytrip in eigen land!

Door het coronavirus is het nog maar de vraag hoe eenvoudig en verstandig het zal zijn om in de zomervakantie op vakantie te gaan naar het buitenland. Het kan d...

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika, een land dat bij veel mensen bovenaan de lijst staat van landen die ze minstens één keer in hun leven zouden willen bezoeken....