Fly Drive Nieuw-Zeeland

Fly Drive Nieuw-Zeeland

nieuwzeeland
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Auckland, Christchurch & Bay of Islands
aanbieders Wij vergelijken tot wel 8 aanbieders
prijs al vanaf € 818,-

Ontdek de wonderschone natuur in Nieuw-Zeeland tijdens een Fly Drive

Sinds de Lord of the Ring films is Nieuw-Zeeland onder toeristen nog populairder geworden dan het land al was. De scenes van deze film zijn namelijk hier opgenomen en daarin werd de wonderschone natuur zichtbaar die dit land te bieden heeft. Wilt u ook altijd nog eens een keertje naar Nieuw-Zeeland? Dit mooie land heeft zo veel te bieden, dat het gegarandeerd een indrukwekkende vakantie zal opleveren. De mooie natuur bestaat voornamelijk uit veel ruig en onaangeroerd gebied. Een fly drive is de ideale manier om dit indrukwekkende land te bezoeken. Met uw huurauto rijdt u langs de mooiste bestemmingen van het land. De organisaties op deze pagina bieden de mooiste routes aan voor uw fly & drive door Nieuw-Zeeland. Maakt een keuze uit compleet verzorgde reizen of huur slechts alleen een camper en boek zelf uw verblijven. Alles is mogelijk!

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Nieuw-Zeeland


Nieuw-Zeeland - Informatie

auckland uitzicht bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Zo heeft zowel Auckland als Christchurch een internationale luchthaven. Een route is dus al gemaakt wanneer u van de ene plek naar de andere zou rijden. Toch is het natuurlijk wel zo leuk om tussendoor wat tussenstops te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tussenstop in Bay of Islands. De foto’s die u maakt van deze uitgestrekte baai kunnen zo op een ansichtkaart. Of maak een wandeling in Nationaal park Tongariro. Hier zijn onder andere drie actieve vulkanen, waarvan één terugkomt in Lord of the Rings. Of wat dacht u van Nationaal park Westland Tai Poutini. Nog meer adembenemend uitzicht door de hoge bergen en de gletsjers die dit park rijk is.

kerk op berg over

Over Nieuw-Zeeland

In het wonderschone Nieuw-Zeeland kunt u uw ogen de kost geven. Natuurlijk ligt het aan uw wensen en de tijd die u per bezienswaardigheid wilt verblijven, maar de twee eilanden kunnen binnen en maand rondgereden worden. Nieuw-Zeeland bestaat uit verschillende eilanden, waarvan twee grote eilanden. De totale oppervlakte is ongeveer 6 keer dat van Nederland. Maar in tegenstelling tot de bijna 17 miljoen inwoners van Nederland telt Nieuw-Zeeland ongeveer 4,5 miljoen inwoners. Een mooi en rustig land, waar u zeker van zult genieten.

fly and drive nieuw zeeland routes

Routes

Door het compacte formaat en overzichtelijke indeling van Nieuw-Zeeland is een Fly Drive vakantie hier uitermate geschikt. Het land is erg veilig en ondanks dat het lijkt alsof u ergens komt waar geen mens ooit eerder geweest is, is de lokale bevolking toeristen gewend en zijn ze erg vriendelijk. Er zitten veel voordelen aan een Fly Drive vakantie naar Nieuw-Zeeland, maar een groot voordeel is toch wel dat het mogelijk is uw huurauto op een andere plek in te leveren als waar u deze heeft opgehaald. Het is dus niet nodig om van hetzelfde vliegveld aan te komen als te vertrekken.

de camper in nieuw-zeeland routes

Camperreizen in Nieuw-Zeeland

Camperreizen die worden georganiseerd naar Nieuw-Zeeland zijn bijzonder veelzijdig en laten u steevast genieten van het beste van twee werelden. Trekt u er met de camper op uit op het Noordereiland? Dan maakt u daar kennis met grootsteden zoals Auckland en Wellington. Wilt u graag even ontsnappen aan de drukte? Dan regelt u een overzet naar het Zuidereiland waar er vele prachtige nationale parken op u liggen te wachten. Ook de stad Christchurch is een locatie die u hier niet over het hoofd mag zien. Nieuw-Zeeland is een land welke prima is ingesteld op mensen die er voor hebben gekozen om een camperreis te boeken, maar u dient er wel rekening mee te houden dat u niet op onverharde wegen mag rijden. Wilt u dit wel? Dan dient u er voor te kiezen om een fly & drive met camper car te boeken!

Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...