Fly Drive Nieuw-Zeeland

Fly Drive Nieuw-Zeeland

fly drive bestemmingen Bezoek o.a. Auckland, Christchurch & Bay of Islands
aanbieders Wij vergelijken tot wel 7 aanbieders
fly drive prijs al vanaf €899,-
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Ontdek het wonderschone natuur in Nieuw-Zeeland

Sinds de Lord of the Ring films is Nieuw-Zeeland onder toeristen nog populairder geworden dan het land al was. De scenes van deze film zijn namelijk hier opgenomen en daarin werd de wonderschone natuur zichtbaar die dit land te bieden heeft. Wilt u ook altijd nog eens een keertje naar Nieuw-Zeeland? Aarzel dan niet langer. Dit mooie land heeft zo veel te bieden, dat het gegarandeerd een indrukwekkende vakantie zal opleveren. De mooie natuur bestaat voornamelijk uit veel ruig en onaangeroerd gebied.

Vergelijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Nieuw-Zeeland


Nieuw-Zeeland - Informatie

fly and drive nieuw zeeland routes

Routes

Door het compacte formaat en overzichtelijke indeling van Nieuw-Zeeland is een Fly Drive vakantie hier uitermate geschikt. Het land is erg veilig en ondanks dat het lijkt alsof u ergens komt waar geen mens ooit eerder geweest is, is de lokale bevolking toeristen gewend en zijn ze erg vriendelijk. Er zitten veel voordelen aan een Fly Drive vakantie naar Nieuw-Zeeland, maar een groot voordeel is toch wel dat het mogelijk is uw huurauto op een andere plek in te leveren als waar u deze heeft opgehaald. Het is dus niet nodig om van hetzelfde vliegveld aan te komen als te vertrekken.

nieuw zeeland bezienswaardigheden bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Zo heeft zowel Auckland als Christchurch een internationale luchthaven. Een route is dus al gemaakt wanneer u van de ene plek naar de andere zou rijden. Toch is het natuurlijk wel zo leuk om tussendoor wat tussenstops te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tussenstop in Bay of Islands. De foto’s die u maakt van deze uitgestrekte baai kunnen zo op een ansichtkaart. Of maak een wandeling in Nationaal park Tongariro. Hier zijn onder andere drie actieve vulkanen, waarvan één terugkomt in Lord of the Rings. Of wat dacht u van Nationaal park Westland Tai Poutini. Nog meer adembenemend uitzicht door de hoge bergen en de gletsjers die dit park rijk is.

kerk op berg over

Over Nieuw-Zeeland

In het wonderschone Nieuw-Zeeland kunt u uw ogen de kost geven. Natuurlijk ligt het aan uw wensen en de tijd die u per bezienswaardigheid wilt verblijven, maar de twee eilanden kunnen binnen en maand rondgereden worden. Nieuw-Zeeland bestaat uit verschillende eilanden, waarvan twee grote eilanden. De totale oppervlakte is ongeveer 6 keer dat van Nederland. Maar in tegenstelling tot de bijna 17 miljoen inwoners van Nederland telt Nieuw-Zeeland ongeveer 4,5 miljoen inwoners. Een mooi en rustig land, waar u zeker van zult genieten.

Handige reistips & deals

madeira

Rijd langs alle bezienswaardigheden op Madeira

Een fly drive is de perfecte combinatie voor uw vakantie naar het Portugese eiland Madeira. Wanneer u wilt genieten van de schoonheid van het eiland en vele bez...

italie fly drive

Ontdek het veelzijdige Italië - De mooiste routes

Het heuvelrijke Toscane, het culturele Rome of het romantische Venetië. De thuisbasis van het grootste aantal Unesco werelderfgoederen ter wereld. Of uw voorke...