&Olives Travel

Authentieke reizen van &Olives Travel

Ben je op zoek naar unieke reizen? Verblijf je graag in kleinschalige accommodaties? Wil je graag persoonlijk geadviseerd worden over welke reis het beste bij jou en jouw reisgezelschap past? Dan ben je bij &Olives Travel aan het juiste adres. Met 50 jaar ervaring zit de perfecte vakantie voor jou er zeker tussen.

&Olives Travel werkt met verschillende themareizen om de keuze iets makkelijker te maken, zoals eilandhoppen, rondreizen, stedentrips, couleur locale, wine & dine, zonvakanties (inclusief huurauto) en luxe vakanties. Voor de actieve reizigers bieden zij ook prachtige wandel- en fietsvakanties aan op verschillende bestemmingen.

Een andere populaire themareis zijn de verschillende fly drives die &Olives Travel aanbiedt rondom de Middellandse Zee, maar ook in het Midden-Oosten. Hieronder een greep uit het aanbod:

Ontdek de mooiste Spaanse steden in het zuiden met een fly drive Andalusië. De Olijvenroute brengt je langs de mooiste olijfboomgaarden en met de Koningsroute mis je geen enkel hoogtepunt in deze regio. Of ervaar het ultieme eilandgevoel met een fly drive Sicilie of Sardinie: in alle vrijheid deze verrassende Italiaanse eilanden verkennen. Of ontdek het vastenland van Italië met een fly drive Puglia of meerdere regio’s in het veelzijdige Italië.

In het westen van Zuid-Europa biedt &Olives Travel ook fly drive vakanties aan, bijvoorbeeld langs de natuurparken van Portugal of een fly drive Madeira: een Portugese parel die veel te bieden heeft. In het Midden-Oosten biedt &Olives Travel ook prachtige fly drive reizen aan in Jordanië en Oman. Ontdek met je huurauto en op eigen tempo de verborgen schatten die deze landen rijk zijn.

Ook werkt &Olives Travel samen met lokale partners om de echte, unieke reisbeleving te kunnen bieden met de gastvrijheid, trots en couleur locale van de betreffende bestemming.

Heb je iets bijzonders te vieren of weet je nog niet zeker wat jouw volgende vakantiebestemming wordt? Neem contact op met de reisspecialisten van &Olives Travel en laat je persoonlijk adviseren! Maatwerk is ook mogelijk op bestaande reizen in het aanbod.

Dit zijn de 3 populairste fly drives van &Olives Travel

informatie

Waarom &Olives Travel?

  • Kleinschalige accommodaties
  • Lokale partners voor een unieke reisbeleving
  • Persoonlijk advies
  • 50 jaar ervaring

Handige Fly Drive tips & kortingen

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...