&Olives Travel

Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Authentieke reizen van &Olives Travel

Ben je op zoek naar unieke reizen? Verblijf je graag in kleinschalige accommodaties? Wil je graag persoonlijk geadviseerd worden over welke reis het beste bij jou en jouw reisgezelschap past? Dan ben je bij &Olives Travel aan het juiste adres. Met 50 jaar ervaring zit de perfecte vakantie voor jou er zeker tussen.

&Olives Travel werkt met verschillende themareizen om de keuze iets makkelijker te maken, zoals eilandhoppen, rondreizen, stedentrips, couleur locale, wine & dine, zonvakanties (inclusief huurauto) en luxe vakanties. Voor de actieve reizigers bieden zij ook prachtige wandel- en fietsvakanties aan op verschillende bestemmingen.

Een andere populaire themareis zijn de verschillende fly drives die &Olives Travel aanbiedt rondom de Middellandse Zee, maar ook in het Midden-Oosten. Hieronder een greep uit het aanbod:

Ontdek de mooiste Spaanse steden in het zuiden met een fly drive Andalusië. De Olijvenroute brengt je langs de mooiste olijfboomgaarden en met de Koningsroute mis je geen enkel hoogtepunt in deze regio. Of ervaar het ultieme eilandgevoel met een fly drive Sicilie of Sardinie: in alle vrijheid deze verrassende Italiaanse eilanden verkennen. Of ontdek het vastenland van Italië met een fly drive Puglia of meerdere regio’s in het veelzijdige Italië.

In het westen van Zuid-Europa biedt &Olives Travel ook fly drive vakanties aan, bijvoorbeeld langs de natuurparken van Portugal of een fly drive Madeira: een Portugese parel die veel te bieden heeft. In het Midden-Oosten biedt &Olives Travel ook prachtige fly drive reizen aan in Jordanië en Oman. Ontdek met je huurauto en op eigen tempo de verborgen schatten die deze landen rijk zijn.

Ook werkt &Olives Travel samen met lokale partners om de echte, unieke reisbeleving te kunnen bieden met de gastvrijheid, trots en couleur locale van de betreffende bestemming.

Heb je iets bijzonders te vieren of weet je nog niet zeker wat jouw volgende vakantiebestemming wordt? Neem contact op met de reisspecialisten van &Olives Travel en laat je persoonlijk adviseren! Maatwerk is ook mogelijk op bestaande reizen in het aanbod.

Dit zijn de 3 populairste fly drives van &Olives Travel

informatie

Waarom &Olives Travel?

  • Kleinschalige accommodaties
  • Lokale partners voor een unieke reisbeleving
  • Persoonlijk advies
  • 50 jaar ervaring

Handige Fly Drive tips & kortingen

Glamperen op een glamping

Glamperen op een glamping

Glamping in Nederland is een trend die steeds populairder wordt. De term “glamping” en staat voor "glamourous camping". Het is een manier van kamperen waarb...

Waarom Montenegro Je Volgende Reisbestemming Zou Kunnen Worden

Waarom Montenegro Je Volgende Reisbestemming Zou Kunnen Worden

Dit kleine landje met iets meer dan 600.000 inwoners is misschien niet het eerste waar je aan denkt voor vakantie. Toch is dit niet terecht, want Montenegro hee...