Top 3 Fly Drive bestemmingen in Juli

wereld

Uw fly drive vakantie in juli

Hoe brengt u dit jaar uw zomervakantie door? Kiest u voor een weekje aan het strand, lange bergwandelingen of een sfeervolle stedentrip? Die keuze hoeft u niet langer te maken als u kiest voor een Fly Drive vakantie. De auto geeft u alle vrijheid die u nodig hebt om uw dromen in vervulling te laten gaan. Maak een prachtige rondreis met uw eigen vervoer en bepaal zelf van welk moois u wilt genieten in de maand juli.

Natuurlijk is zo’n keuze lastig en zijn er talloze waanzinnige bestemmingen te bedenken voor een Fly Drive reis. Europa heeft al zoveel moois te bieden en dan zijn er ook nog exotische, spannende landen op andere continenten die tegenwoordig prima bereisbaar en betaalbaar zijn. Op FlyDriveReizen.nl vind u het actuele aanbod en kunt u makkelijk zoeken naar gelang uw wensen. In dit artikel worden drie uiterst geschikte bestemmingen besproken voor de maand juli, die allen terug te vinden zijn op FlyDriveReizen.nl.

Tuinen van Cordoba

1. Proef de charme van Andalusië
Andalusie is een prachtig gebied in Zuid-Spanje met eeuwenoude historie, sfeervolle steden als Sevilla, Cordoba en Granada, waanzinnige stranden aan de Costa del Sol tussen Malaga en Gibraltar en adembenemende natuur in en om de talloze nationale parken van dit imposante gebied. Bij Pharos Reizen boekt u al een 8- of 10-daagse rondreis inclusief huurauto door het binnenland van Andalusie vanaf 599 euro. Met uw eigen huurauto bezoekt u het mystieke Ronda, neemt u deel aan heerlijke proeverijen van olijfolie, wijn en ham op het Spaanse platteland en logeert u in charmante streekhotels.

IJsland Hunkarbakkar

2. Geniet van de adembenemende natuur van IJsland
Ga buiten de gebaande paden en ontdek Europa’s bijzonderste eiland met een eigen auto, die u alle vrijheid geeft de gletsjers, geisers, watervallen en bergen van deze parel te bezoeken. BBI-reizen biedt prachtige autorondreizen vanaf 636 euro, die u de schoonheid van IJsland zullen laten zien. Bezoek de mooie kerken en gigantische haven van Reykjavik, dobber rond in het warme en heldere water van de Blue Lagoon en ontdek de hooglanden van dit fantastische eiland. Het ruime aanbod van Fly Drive reizen naar IJsland is terug te vinden op FlyDriveReizen.nl.

chiang mai

3. Ontdek Noord-Thailand op een originele manier
Thailand is een exotische bestemmingen, die desondanks goed bereisbaar is. Wilt u het echte Thailand zien en niet gebonden zijn aan een vaste verblijfplaats? Dan is een Fly Drive in Thailand iets voor u! Maak kennis met de heuvels van Chiang Mai, de eigenzinnige tempels in de oude hoofdsteden Sukhothai en Ayutthaya en het bloederige verleden van de Bridge over the River Kwai. Met Tenzing Travel boekt u een Fly Drive van 15 dagen vanaf 2153 euro en word u begeleid door een bevlogen gids of chauffeur. Kijk voor meer informatie op de website van FryDriveReizen.

Aarzel niet en boek nu uw ideale Fly en Drive voor de maand juli. Beleef een onvergetelijke zomervakantie met uw eigen huurauto. Bekijk alle bestemmingen hier.

Over: danny

Fly Drive deals

FlyDriveReizen blog


Handige reistips & deals

Welke luchthavens zijn het meest geschikt voor vliegen naar Bali

Welke luchthavens zijn het meest geschikt voor vliegen naar Bali?

Als je een reis naar Bali plant, is het kiezen van de juiste luchthaven een belangrijke stap in het boekingsproces. Bali is een populaire vakantiebestemming en ...

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering

Maakt je bestemming uit voor je reisverzekering?

Wanneer je op reis gaat, dan is een goede reisverzekering van belang. Je wilt natuurlijk wel goed gedekt zijn wanneer je op pad gaat. Wanneer je iets tegenkomt,...