Uitstekende fly-drive routes in Spanje

spanje

De mooiste routes in Spanje

U wilt graag op fly drive vakantie naar Spanje. En waarom niet? De zon, prachtige natuur, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen. De rit erheen is teveel van het goede. Daarom bestaat er de ‘fly-drive’. U boekt een vlucht naar uw bestemming en wanneer u arriveert in Spanje staat er een huurauto klaar. Zo kunt u beginnen met uw tour door het Iberische koninkrijk in zuid-west Europa. Raak verwonderd over de weelde van de culturen van de Castilianen, de Catalanen, de Galiciërs en de Basken. We zetten de aantrekkelijkste fly-drives op een rijtje.

El Camino

Noord Spanje is weergaloos. Onaangetaste natuur die magie uitademt. De pelgrimsroute El Camino de Santiago is een aanrader. Stille baaien langs een fraaie kustlijn langs Bilbao en León. Met kloosters en burchten op de route.

Catalonië

Langs vissersdorpen en wijngaarden. Niemand minder dan Dalí liet zich inspireren door deze prachtige omgeving.

Puur Spanje

De routes rondom Valencia doen niet onder voor andere routes in het land. De historische stad staat bekend om de aangename sfeer. Het gebied in deze provincie is tevens aangenaam, met monumentale gebouwen en sympathieke dorpjes.

Summum

Andalusië mag uiteraard niet ontbreken. Het zuiden staat niet enkel bekend om zijn prachtige landschappen, het is ook de thuishaven van de veelbewogen Flamenco. Met schilderachtige dorpjes afgewisseld met onaangeroerde natuur is dit een unieke ervaring die u nergens anders ter wereld kan vinden. Met diverse routes in dit grote landsdeel kunt u steden afwisselen met natuur en alles daartussenin. Heerlijk zonnen of een historische stadstour? Tussen Almería en Cádiz ligt een wereld die telkens herontdekt wilt worden.

Indrukwekkend

Puur Castiliaans is de omgeving van Segovia en Salamanca. Langs wijnranken treedt u binnen in de Spaanse cultuur met steden die behoren tot de Unesco werelderfgoed lijst. De kastelen herbergen een boeiend verleden.

Baskenland

Niet enkel de keuken van Spanje, want naast de heerlijke culinaire hoogstandjes die vindbaar zijn in Baskenland, is het een verrassende streek. Een grillige kust en ruige bergtoppen met altijd de oceaan aan de horizon. Buiten deze fenomenen zijn de mensen er hartelijk. Ze zijn oprecht trots op hun stuk land en dat is terecht.

Over: danny

Fly Drive deals

FlyDriveReizen blog


Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...