Uitstekende fly-drive routes in Spanje

spanje
Wij vergelijken
de jong intra pharos reizen tui reizen kras reizen fundadore eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

De mooiste routes in Spanje

U wilt graag op fly drive vakantie naar Spanje. En waarom niet? De zon, prachtige natuur, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen. De rit erheen is teveel van het goede. Daarom bestaat er de ‘fly-drive’. U boekt een vlucht naar uw bestemming en wanneer u arriveert in Spanje staat er een huurauto klaar. Zo kunt u beginnen met uw tour door het Iberische koninkrijk in zuid-west Europa. Raak verwonderd over de weelde van de culturen van de Castilianen, de Catalanen, de Galiciërs en de Basken. We zetten de aantrekkelijkste fly-drives op een rijtje.

El Camino

Noord Spanje is weergaloos. Onaangetaste natuur die magie uitademt. De pelgrimsroute El Camino de Santiago is een aanrader. Stille baaien langs een fraaie kustlijn langs Bilbao en León. Met kloosters en burchten op de route.

Catalonië

Langs vissersdorpen en wijngaarden. Niemand minder dan Dalí liet zich inspireren door deze prachtige omgeving.

Puur Spanje

De routes rondom Valencia doen niet onder voor andere routes in het land. De historische stad staat bekend om de aangename sfeer. Het gebied in deze provincie is tevens aangenaam, met monumentale gebouwen en sympathieke dorpjes.

Summum

Andalusië mag uiteraard niet ontbreken. Het zuiden staat niet enkel bekend om zijn prachtige landschappen, het is ook de thuishaven van de veelbewogen Flamenco. Met schilderachtige dorpjes afgewisseld met onaangeroerde natuur is dit een unieke ervaring die u nergens anders ter wereld kan vinden. Met diverse routes in dit grote landsdeel kunt u steden afwisselen met natuur en alles daartussenin. Heerlijk zonnen of een historische stadstour? Tussen Almería en Cádiz ligt een wereld die telkens herontdekt wilt worden.

Indrukwekkend

Puur Castiliaans is de omgeving van Segovia en Salamanca. Langs wijnranken treedt u binnen in de Spaanse cultuur met steden die behoren tot de Unesco werelderfgoed lijst. De kastelen herbergen een boeiend verleden.

Baskenland

Niet enkel de keuken van Spanje, want naast de heerlijke culinaire hoogstandjes die vindbaar zijn in Baskenland, is het een verrassende streek. Een grillige kust en ruige bergtoppen met altijd de oceaan aan de horizon. Buiten deze fenomenen zijn de mensen er hartelijk. Ze zijn oprecht trots op hun stuk land en dat is terecht.

Over: danny

Fly Drive deals

FlyDriveReizen blog


Handige reistips & deals

Vier enorme voordelen van een fly & drive vakantie

Vier enorme voordelen van een fly & drive vakantie

Een fly & drive vakantie is een ander woord voor een vliegticket inclusief een huurauto. Dus je boekt een vliegvakantie en krijgt daarbij een huurauto waarm...

Op autovakantie in eigen land

Op autovakantie in eigen land

Tegenwoordig zijn Fly-Drive vakanties helemaal hip and happening. Ze geven je alle vrijheid om verschillende plekken zo goed mogelijk te leren kennen, en dat oo...