Zonzekere bestemmingen in februari

wereld

Fly & Drives in Februari

In februari kunnen de temperaturen al even koud zijn als in januari. Tenminste, dat is het geval in het grootste deel van Europa. Wie geen maanden meer kan wachten op zomerse temperaturen en de zon, kan een vliegticket boeken naar een van de volgende bestemmingen.

Miami Beach

Typische beelden die passen bij Miami Beach

Miami, Florida (20-25 graden)
Door het feit dat Florida voor een groot stuk zijn eigen klimaat heeft, is de maand februari een ideaal tijdstip om te reizen naar Miami. Met uitgestrekte stranden is Miami een zonnige bestemming die erg populair is. Maar wie meer wil dan enkel zonnebaden op Miami Beach, kan een fly-drive plannen langs de grootste bezienswaardigheden van Florida. De Keys en de Everglades zijn twee streken die je niet mag missen. Reis je met kinderen, dan is een bezoek aan Disneyworld en Universal Studios een echte aanrader!

nieuw zeeland

Met aangename temperaturen de schoonheden van Nieuw-Zeeland ontdekken.

Nieuw-Zeeland (19-24 graden)
Nieuw-Zeeland is niet de meest voor de hand liggende keuze als het gaat om zonnige bestemmingen, maar de maand februari in het zuidelijke halfrond staat gelijk bij de maand augustus bij ons. Niet alleen is Nieuw-Zeeland een van de mooiste landen ter wereld, maar in deze periode is het uitermate de moeite om een roadtrip te maken doorheen het land. Niet alleen zal je er misschien al sneeuw aantreffen op de hoogste bergen, maar het Zuidereiland is zo groen dat de romantiek er van af druipt.

landschap argentinie

Geniet van de zon en ontdek de adembenemende landschappen in het noorden van Argentinië.

Argentinië (25-30 graden)
Hetzelfde geldt voor Argentinië. In Zuid-Amerika loopt de zomer stilletjes aan op zijn einde, maar dat betekent nog steeds heel wat warme temperaturen. Het uitgestrekte Argentinië is het land van de Andes, de gaucho’s en de wijn, maar heeft met streken als Patagonië een van de meest indrukwekkende natuurlandschappen binnen zijn grenzen. De meeste reizigers komen aan in de hoofdstad Buenos Aires en huren een auto om het land rond te trekken. De besneeuwde pieken van de Andes of de ruwe wildernis van Patagonië? Een moeilijke keuze.

Zanzibar Beach

Een Fly & Drive naar Tanzania is ideaal in combinatie met Zanzibar Beach. De perfecte plek om te genieten van het lekkere weer.

Tanzania (25-30 graden) 
Weinig landen in Afrika zijn zo indrukwekkend als Tanzania. Op de grens met Kenia vind je niet alleen de Kilimanjaro, Afrika’s hoogste berg, maar ook de Serengeti ligt op slechts een dag rijden. De Serengeti is een van de mooiste safariparken van Afrika en is ieder jaar getuige van de Grote Migratietrek. Vooraleer je naar de meren in het zuiden trekt met je wagen, vergeet zeker geen halt te houden bij de Ngorongorokrater, een garantie op het spotten van wildlife!

new orleans brug

Rijd met uw huurauto over de bekende brug bij New Orleans.

New Orleans, VS (19-24 graden)
Is er een betere periode dan februari om het zuidoosten van de Verenigde Staten te bezoeken? Ik dacht het niet. De VS is een topbestemming als het aankomt op een fly-drive reis. Tijdens een roadtrip langs de belangrijkste bezienswaardigheden ervaar je pas echt dat je aan het reizen bent. New Orleans is zeker een bezoek onderweg waard, want in februari vindt het beroemde Mardi Gras plaats, het carnaval van New Orleans, met een hele week vol parades en muziek.

Over: danny

Fly Drive deals

FlyDriveReizen blog


Handige reistips & deals

Fly drive vakantie met de camper

Fly drive vakantie met de camper

Ben je op zoek naar een ultieme avontuurlijke vakantie? Wil je genieten van de vrijheid van reizen en tegelijkertijd comfortabel verblijven? Dan is een fly driv...

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

4x inspiratie voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje

Spanje is een erg populaire vakantiebestemming. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er zowel terecht voor een zonnige stedentrip, een vakantie op een ...