Fly Drive Zuid-Amerika

Fly Drive Zuid-Amerika

wereld
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Machu Picchu & Salar de Uyuni
aanbieders Wij vergelijken tot wel 4 aanbieders
prijs al vanaf €899,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Ontdek het bijzondere Zuid-Amerika

Op zoek naar het onbekende. Op eigen gelegenheid op avontuur. Toch met de zekerheid van een organisatie en de veiligheid dat alles goed geregeld is. Dat is feitelijk hoe een Fly Drive Zuid Amerika in elkaar zit. Voor vertrek regelt u een vlucht met huurauto. Daarnaast is het mogelijk om alle accommodaties ook al vast te leggen of dit ter plekke te regelen. Natuurlijk is deels ook mogelijk. Zo kunt u alleen de eerste paar nachten vanuit thuis regelen en vervolgens op de bonnefooi verder reizen.


Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Zuid-Amerika


informatie

Waarom een Fly Drive naar Zuid-Amerika?

  • Bezichtig het bekendste bezienswaardigheid van Zuid-Amerika: Machu Picchu in Peru
  • Bezoek de indrukwekkende zoutvlaktes Salar de Uyuni in Bolivia
  • Ontdek het prachtige land Brazilië, het grootste land van Zuid-Amerika

Zuid-Amerika - Informatie

zuid amerika fly and drive over

Over Zuid-Amerika

Bent u nog op zoek naar een geschikte bestemming? Een Fly Drive naar Zuid Amerika biedt enorm veel bezienswaardigheden, ervaringen en indrukken. Voor Zuid Amerika geldt wel dat het verstandig is om de meeste accommodaties al van te voren vast te leggen. Zo heeft u thuis al een goed beeld van de reis die u gaat maken en zal het ter plekke niet lastig worden om een slaapplek te zoeken door bijvoorbeeld de taalbarrière of de beschikbaarheid. Tenzij u natuurlijk goed Spaans spreekt of van plan bent dit te gaan leren.

machu picchu bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Naast de verschillende bezienswaardigheden en hoogtepunten die Zuid Amerika te bieden heeft is het ook een hele goede plek om een Spaanse cursus te volgen. In veel grote steden wordt dit aangeboden. Verder is één van de bekendste bezienswaardigheden toch wel Machu Picchu in Peru. Deze Inca ruïnes zijn niet met de auto te bereiken. Het is mogelijk met een bus te gaan of er rijdt een trein naar deze toeristische trekpleister. Echter is een wandeling ook mogelijk. De trekking duurt meerdere dagen maar is zeker de moeite waard. In Bolivia liggen de indrukwekkende uitgestrekte zoutvlaktes; Salar de Uyuni.

fly and drive zuid amerika routes

Routes

Dit zijn slechts enkele hoogtepunten. Natuurlijk is er nog zo veel meer te zien. Voorafgaand aan de reis is het verstandig u goed in te lezen en een tijdsplanning te bepalen met al het moois wat u wilt gaan zien. Bij FlyDriveReizen.nl zit er een team van specialisten voor u klaar die u eventueel verder kunnen helpen bij de voorbereidingen. Wilt u ook een bezoek brengen aan het grootste land van Zuid Amerika, Brazilië? Hou er dan rekening mee dat hier Portugees gesproken wordt.

Handige reistips & deals

Ga op citytrip in eigen land!

Ga op citytrip in eigen land!

Door het coronavirus is het nog maar de vraag hoe eenvoudig en verstandig het zal zijn om in de zomervakantie op vakantie te gaan naar het buitenland. Het kan d...

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika, een land dat bij veel mensen bovenaan de lijst staat van landen die ze minstens één keer in hun leven zouden willen bezoeken....