Fly Drive Argentinië

Fly Drive Argentinië

argentinie
bestemmingen icoon Bezoek o.a. Iguaçu & Buenos Aires
aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf € 749,-
Wij vergelijken
de jong intra sunweb tui reizen bbi travel eliza was here
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Fly Drive door Argentinië

Argentinië is een mooi land in Zuid Amerika. Overweegt u een vakantie naar dit land dan is het zeker de moeite waard om even te kijken naar de mogelijkheden voor een Fly Drive vakantie naar Argentinië. Met een Fly Drive leert u het land echt goed kennen en heeft u de mogelijkheid om zelf u route te bepalen en de hoogtepunten langs te gaan waar u interesses liggen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een groepsreis waarin de reis vooraf is vastgesteld en de meerderheid beslist.

Bekijk alle reisbureaus met Fly Drives naar Argentinië


Argentinië - Informatie

fly and drive argentinie gebieden

Gebieden

Het enorme en uitgestrekte Argentinië is een enorm divers land. Mede door de omvang zijn is er veel te zien en te doen. Zo is er naast historie ook veel mooie natuur te vinden. Het land kent maar liefst 31 nationale parken. Verder zijn de grote steden weer erg modern en staan hier mooie gebouwen. Het is tijdens een vakantie naar Argentinië dan ook onmogelijk om het gehele land te zien. Het is dus raadzaam om vooraf een duidelijke route voor ogen te hebben met een logische tijdsplanning.

bezienswaardigheden argentinie bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Argentinië is natuurlijk bekend door de Tango, de wijn en het paardrijden. Dit zijn dan ook veelvoorkomende excursies die voor de toeristen aangeboden worden. Dit zijn dan ook veelal tours of cursussen die ter plekke geregeld kunnen worden. Een stadtour door Buenos Aires is ook zeker de moeite waard en zo leert u gelijk een groot deel van de Argentijnse geschiedenis kennen. Een ander indrukwekkende ervaring zal een bezoek aan de watervallen van de Iguaçu zijn. Daarnaast is de stad Salta ook erg indrukwekkend en zult u vooral tijdens u rit ernaar toe het Argentinië herkennen zoals het in reisbrochures wordt afgebeeld.

paleis en cultuur over

Over Argentinië

In Argentinië wordt Spaans gesproken. De bevolking is Rooms-katholiek en er wordt betaald met de Argentijnse peso. Tijdens u vakantie in Argentinië zult u natuurlijk ook te maken krijgen met de Argentijnse keuken. En Argentinië staat natuurlijk ook bekend om de heerlijke steaks. Malse stukken vlees met een formaat die u in Nederland niet snel zult zien. Vaak bereid op de grill. Zeker een keertje proeven terwijl u er bent. De wegen zijn goed in Argentinië. Hierdoor is het land helemaal perfect voor een Fly Drive vakantie.

Handige reistips & deals

Ga op citytrip in eigen land!

Ga op citytrip in eigen land!

Door het coronavirus is het nog maar de vraag hoe eenvoudig en verstandig het zal zijn om in de zomervakantie op vakantie te gaan naar het buitenland. Het kan d...

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

Voor elk wat wils in de Verenigde Staten van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika, een land dat bij veel mensen bovenaan de lijst staat van landen die ze minstens één keer in hun leven zouden willen bezoeken....